Smarte indkøb til dig

Hvis du har besluttet dig for at det er på tide til lidt personlig forkælelse i form af nye ejendele, men mangler idéer til og overblik over hvad du rent faktisk mangler, så kig med her for nogle fine input.

Find ud af hvad du mangler

Start med at sortere alle dine ejendele – dette kan virke uoverskueligt, men en lang weekends arbejde er alt du behøver for at komme til bunds i dine ting. Der er sikkert mange af dem du ikke længere har brug for, som du kan sælge, eller ting som er i stykker. Lav en liste over ting du kan købe, som du vil få brugt, og som vil gøre din hverdag bedre eller pynte i dit hjem. Der er altid tøj man er vokset ud af eller blevet træt af, og disse artikler kan du give videre til veninder eller familiemedlemmer, så de ikke bare bliver smidt ud. Mange vil gerne købe brugte bøger, plakater og lignende, så dem får du ingen problemer med at få solgt videre, hvis du beslutter dig for nogle du ikke længere vil have.

Køb det du mangler

Du kan gøre en sport ud af at finde hvad du leder efter i genbrugsbutikker eller loppemarkeder, hvor du kan spare på pengene og miljøet. Du kan også søge på DBA (den blå avis) eller Facebook Marketplace efter alt fra møbler til nips. Mangler du tøj når du har ryddet ud? Så shop tøj fra Noella og opbyg en ny garderobe der passer til dit nuværende selv. Mangler du pyntegenstande kan du som sagt tjekke genbrugsmarkeder, men også lede efter ting i butikker der fører designervarer, som du kan spare op til eller ønske dig. Selvom en ting er lidt dyr, er den det værd hvis den er af god kvalitet og bringer dig glæde.