Skal du have lavet dine bryster?

Mange kvinder vælger at få lavet deres bryster. Der kan være mange forskellige årsager til, at man vælger denne løsning – herunder utilfredshed med størrelsen, asymmetri, vægttab eller noget helt fjerde. Det er imidlertid væsentligt at vælge en god klinik med de bedste løsninger, så du i sidste ende får det ønskede resultat.

Implantater af høj kvalitet

Forskellige klinikker benytter imidlertid forskellige løsninger samt forskellige implantater. Online kan du læse muligheden for at få motiva implantater, som har nogle egenskaber, der medvirker til, at de er et sikkert alternativ til andre implantater på markedet. Når du får foretaget en brystforstørrende operation, skal din sikkerhed naturligvis være i højsædet, hvorfor det er vigtigt at vælge nogle gode implantater. Med motiva er du sikret et implantat, som består af 100% silikone – hvilket mange andre på markedet ikke kan garantere.

Føl dig komfortabel

Det er essentielt at vælge en klinik, hvor du føler dig tryg og komfortabel. I forlængelse af dette vil de rette implantater medvirke til, at du vil føle, at du er i trygge rammer. Motiva implantater gør, at visse risici er mindre – herunder folder i huden samt kapseldannelse og inflammation i kroppen. Desuden er der også nogle andre komplikationer, der tit forbindes med brystforstørrende operationer, som ikke er lige så hyppige, hvis du vælger disse implantater i stedet for nogle af de andre muligheder, der findes på markedet.

Hvilken type ønsker du?

Der findes naturligvis nogle underkategorier, når det kommer til disse implantater. Det er nemlig individuelt, hvilket resultat du ønsker, hvorfor der findes tre forskellige implantater at vælge imellem. Mens nogle kvinder ønsker at få mere runde bryster, ønsker andre imidlertid at få et mere dråbeformet resultat. Dette bør du undersøge i samråd med din kirurg til forundersøgelsen, så du kan være sikker på, at du vælger den rette løsning, som passer bedst til dig og din krop.