Det er hårdt at sætte hår

Er du begyndt at spekulere på, hvad du skal gøre med håret i den kommende højtid? Er højtid absolut lig med højt hår, eller skulle man gå i en anden retning? Det kan være svært at udfordre sig selv, når det kommer til ens frisure. For det meste ender man ofte med at gøre det, man plejer. Så ligner man sig selv, og får ikke de store kommentarer. Men kunne det ikke være lidt fedt med nogle kommentarer? Læs med her.

Udstyret i orden

Det er snart umuligt, ikke at kunne finde det grej, man skal bruge til at skabe sin drømmefrisure. Men resultatet er stadig varierende, fordi alle stadig er forskellige og har forskellige hårtyper. Det er vigtigt at huske, når man køber produkter til sit hår, og endnu vigtigere, når man investerer i de dyre gadgets som glatte- og krøllejern. Julen kræver krøl og volumen. Find krøllejern her, og se hvilken type, der passer til dit hår. Der findes nemlig mange forskellige størrelser, og det er ikke altid helt let at gennemskue.

Test dit hår

Har du styr på din hårtype, er du et skridt nærmere det rette krøllejern. Tyk, tyndt, kruset, glat eller fedtet. Der findes mange forskellige kombinationer, og hvis du ikke kender dit hår, er det en god idé at spørge din frisør eller lave en test derhjemme. Dertil, skal du vide, hvor store krøller, du ønsker at lave. Hvis du ønsker små proptrækker, skal du vælge et meget tyndt jern og holde håret lidt længere. Hvis du derimod ønsker strandkrøller, skal du have fat i et tykkere jern, og holde det kortere tider, så krøllerne ikke bliver så faste. Den bedste måde at lære det på, er ved at prøve sig frem, men det kræver noget udstyr, og her skal man ikke gå på kompromis. Ingen ønsker brændte hårtotter juleaften.