Sådan kan du nemt friske din indretning i stuen op

Indretning i stuen

Rigtig mange kan nikke genkendende til, at indretningen kan ende med at blive en anelse kedelig med tiden. Hvis man er typen, der nemt begynder at kede sig, kan det ikke udelukkes, at man får lyst til at lave om på indretningen.

Hvis du har haft den samme indretning i stuen i mange år, er det måske tid til, at du får lavet lidt om. Det kan nemlig ikke udelukkes, at du føler, at det hele er blevet lidt kedeligt. I denne forbindelse har du dog rigtig mange muligheder.

Flyt rundt på dine møbler

Det er altid en god idé at starte med at flytte rundt på dine møbler. Føler du ikke, at du kan nå i mål med dette, skal der nemlig andre midler i brug. I rigtig mange tilfælde viser det sig dog, at man sagtens kan nøjes med at rykke lidt rundt.

Vælger du denne løsning, er det dog vigtigt, at du faktisk flytter markant rundt. At du flytter din lænestol et par meter, er næppe noget, der kommer til at ændre det store. Derfor er det naturligvis også noget, der bør planlægges nøje, inden man kaster dig ud i det.

Få nyt betræk på sofaen

Det største møbel i stuen, er din sofa. Derfor er det også helt naturligt, at det er det meste iøjnefaldende møbel. Hvis du gerne vil gøre noget, der hurtigt kan lave om på hele indtrykket af din stue, så skal du sætte nyt betræk på din sofa.

En ompolstring af sofa har også den klare fordel, at det kan gøres til en markant lavere pris, end at købe en ny sofa. Derfor er det også en relativt billig måde at skabe et nyt indtryk på – i hvert fald er det billigere, end at skulle købe nye møbler.

Skift møbler ud

Føler du ikke, at du kan nå i mål ved at skifte betræk på din sofa, kan det ikke udelukkes, at du bliver nødt til at købe nye møbler. Hvis du beslutter dig for at gøre dette, er det dog vigtigt, at det sker med omhu.

Først og fremmest skal du sikre, at dit nye møbler rent faktisk giver stuen et nyt indtryk. Det nytter nemlig ikke noget at købe møbler, der ligner de gamle. Gør du det, så er det nemlig meget begrænset, hvad det ender med at gøre for indtrykket og indretningen i din stue.