Klar til massere timers leg, med missioo boldbassin!

missioo

Med de sjove boldbassiner fra Missioo vil dit barn få mange timers sjov leg. Boldbassinerne fra Missioo er super sjove og gode til at få aktiveret barnet. Boldbassinerne kommer i mange forskellige størrelser og farver, dette gør det muligt at finde et boldbassin, som passer perfekt ind på børneværelset. Du kan finde de fine boldbassiner på Little Happys hjemmeside eller via dette link; www.littlehappy.dk/misioo. 

Med et boldbassin kan du skabe det perfekte børneværelse. Udover at et boldbassinet er super sjovt, er det også med til at træne barnets motorik. Når barnet leger i boldbassinet få barnet både trænet sin motorik, hvilket er super vigtigt at få trænet i en tidlig alder. Med et boldbassin er det altid sjov og ballade, og et boldbassin kan bruges på mange forskellige måder.

Sådan kan du også bruge dit boldbassin

Som sagt kan et boldbassin bruges på mange forskellige måder. Når man køber et boldbassin er man ikke bundet til et boldbassin, man kan transformere det om til fx en hule eller hyggekrog. Derudover kan boldene tages med på trampolinen, hvor mange forskellige sjove lege kan laves. 

  • Lave en hule/ hyggekrog: Hvis dit barn er blevet træt af sit boldbassin eller bare et vokset fra det, kan bassinet transformeres om til en hule eller en hyggekrog, hvor barnet kan slappe af. Det er super nemt at lave en hyggekrog, det kræver bare puder og tæpper. 
  • Tag boldene med på trampolinen: Når du så har lavet en hyggekrog, kan boldene bruges til forskellige lege på trampolinen. Det kan fx være super sjovt at prøve at undgå boldene, når man hopper rundt på trampolinen.
  • Rutsjebane: Til sidst er det også muligt at købe en rutsjebane til boldbassinet. Denne rutsjebane vil være med til at gøre det endnu sjovere at lege med boldbassinet.

Skab sjove stunder med et boldbassin

Med et boldbassin er hver leg sjov og udfordrende for barnet. Når barnet leger med boldbassinet er det kun fantasien, som sætter grænser for, hvordan legen kan udvikle sig. Et boldbassin er ikke kun virkelig sjovt, men det er også med til at træne barnets motorik og sanser. Når barnet leger rundt i boldene, og når han/hun kaster og griber dem, bliver barnets krop aktiveret og trænet. 

Det er vigtigt, at børn får trænet deres motorik i en tidlig alder, da dårlig motorik vil kunne følge dem ind i deres teenage- og voksenliv. Dårlig motorik vil påvirke barnet negativt både i skolen men også i fritiden. Derfor er det super vigtigt, at man lader motorisk træning og motion blive en fast del af hverdagen.