Hvad skal du købe til vinterferien?

Skal du på ferie her til vinter? Så læs med her for nogle tips til pakkelisten, om du skal på udendørs ferie, byferie eller skiferie (sørg for at efterlade lidt plads i tasken eller kufferten til eventuelle køb du gør dig på rejsen!)

Tøj og sko

Et par gode sko er nok det vigtigste du skal huske – udover underbukser – og resten kan derfor købes når du når frem, hvis du formår at glemme hele kufferten, så du må ikke stresse over eventuelle glemte sager. Det der kan være rart at huske hjemmefra er dog nogle lange bukser, langærmede trøjer, en fin sweater fra Astrid Frank, handsker, tørklæder og så videre. Hvis du skal på restaurant om aftenen, er det rart at medbringe et sæt pænere tøj (nederdel og skjorte) eller en kjole og et par flotte formelle sko. Løse rare bukser kan bruges mange gange på en ferie – både på hotelværelset, til morgenmaden, til pænt brug og på tur. Hvis du medbringer vaskepulver til håndvask har du mulighed for at vaske dit tøj i håndvasken eller badekarret, i det tilfælde at du spilder noget.

Praktisk og diverse

Selvfølgelig skal du huske opladere, pas, blåt sygesikring, lokal valuta og rene sokker, men der er andre ting der er vigtige at medbringe: din computer (til at se film på), spillekort (til de lange aftener), en badekåbe (hvis du har plads i kufferten) og solbriller (solen skinner også i bjergene, hvis du skal på skiferie). Medbring også et kamera, så du kan dokumentere din smukke mindeværdige ferie og en bog, så du har noget at lave om morgenen og aftenen, inden de andre står op og efter de er gået i seng. Regntøj og en paraply eller en vindjakke der også beskytter mod fugt og regn, er også gode at pakke, for du kan aldrig forudse vejret på din feriedestination.

God tur!