Få inspiration til hvad du kan lave på Syddjurs!

Er du ved at planlægge en road trip gennem Danmark? Så er Syddjurs helt klart værd at sætte på din bucket liste! Mange danskere drømmer om skinnende klart vand og hvide varme sandstrande i sine ferier, men du behøver faktisk ikke nødvendigvis at tage langt væk for at få en på opleveren. På få dage kan du få en fantastisk oplevelsesrig køretur gennem smukke Danmark, og det behøver hverken at kræve meget planlægning eller et stort budget.

For børn og kreative sjæle

Syddjurs kommune rummer mange spændende aktiviteter og oplevelsesværdige steder. Har du børn eller interesserer du dig selv for dyr? Så er Ree Park Safari i Ebeltoft en oplagt mulighed for at se mange forskellige vilde dyr fra savannen, og der er desuden mulighed for at overnatte i parken, hvis I skal have et hvil, inden I kører videre på jeres road trip i Danmark. Er du mere til kulturelle oplevelser findes der et glasmuseum i Ebeltoft, hvor der både er udstillinger med smukke og bemærkelsesværdige værker i glas. På glasmuseet er der også mulighed for at komme i værkstedet og afprøve dine egne kræfter med glas, hvor du kan lave dit helt eget særlige kunstværk i glas.

Til de historieinteresserede

Er du mere til historie og rolige oplevelser, så har du rig mulighed for at opleve dette på Syddjurs. Start for eksempel turen med at tage hen og se Rugaard Gods, der rummer mange særlige og interessante historier gennem flere hundrede år. Dernæst kan du tage to fluer med ét smæk og køre ned til Ebeltoft og se både Fregatten Jylland som også har nogle hundrede år på bagen, og derefter se Farvergården som er et af Nordeuropas ældste farverier. Der er altså mange ting at opleve på Syddjurs og du kommer ikke til at kede dig, – god tur!