Giver du en kuffertplads?

Hvor mange gange, har du taget dig selv i at spørge, om du må komme med i kufferten, når din veninde skal på ferie? Måske har du rent faktisk gjort et ihærdigt forsøg, men indset, at der ikke var plads- hverken i kufferten eller i smørhullet i dobbeltsengen. Men der er pladser at få. Du skal bare være ude i sidste øjeblik.

Byd på afbud

Om du har fået tiden eller finder tiden til en afbudsrejse, er helt op til dig. Men de lader sig ikke vente på sig. Så når først du har besluttet dig for at tage af sted, er det med at få booket- læs mere om restpladser. For du kan ikke være garanteret, at der er mere end én rejse til dit rejsemål. Du kan faktisk ikke være garanteret, at du falder over dit rejsemål under restpladser. Det gode i det er, at du får øjnene op for nogle andre muligheder, du ikke før har tænkt over, og det er let for dig at se, hvad der er inkluderet i rejsen.

Planlægning

For uanset om du skal på en planlagt rejse eller en afbudsrejse, skal du altid tage stilling til, hvad du har brug for. Der er plads til masser af eventyr, hvis du ønsker det, men du kan også vælge at give dig selv lov til at tage en ordentlig slapper Sydpå. Er du til storbyferie, eller vil du gerne have din egen lille oase? Vil du alene afsted, eller skal manden med? Lad vær med at fortælle ham om det, før du har besluttet dig. Men er du nu en planlæggertype, som ikke kan overskue at tage en hurtig beslutning, kan du faktisk skrive dig op til at få besked, når der kommer restpladser på en rejse til din drømmelokation. Så du har al mulighed for at komme lige derhen, hvor du har lyst.