Bekæmpelse af træthed og udmattelse

Døjer du med træthed? Træthed kan forekomme af mange årsager. Hvis man har en travl hverdag fyldt med studie og arbejde, er det helt naturligt, at man føler sig træt efter en lang dag. Men træthed kan også være ubegribelig, og nogle gange kan det være svært at forstå, hvorfor man er så træt, som man er. Der kan også være andre forklaringer på det end en lang dag. Det kan være, at du mangler jern i blodet. Jern er et grundstof, som er en vigtig funktion til at transportere ilt rundt i kroppen. Jern skal optages gennem maden, men det er ikke altid tilstrækkelig, og derfor kan det være nødvendigt med jernstilskud.

Bibehold en sund krop

Hvis din krop har underskud af jern, kan det udvikles til jernmangel. Derfor kan det være en god idé at tage jerntilskud, du kan se vores udvalg af jern her. Symptomerne på jernmangel er træthed, svimmelhed, hovedpine, hjertebanken og susen for ørerne. Hvis du vil bibeholde en sund krop i balance, kan du med god grund tage jerntilskud. Det er både godt for dig og din krop.

Hold din hverdag aktiv med jerntilskud

Jern er en vigtig kilde for kroppens sundhed. Jerntilskud kan være med til at reducere træthed og udmattelse, hvilken kan være en fordel, hvis man gerne vil bibeholde den aktive hverdag. Hvis man er træt, har man knap så meget overskud til de ting, som man gerne vil lave, derfor kan du med god grund benytte jerntilskud. Derudover styrker jern også immunforsvaret, hvilket altid er rart, så man så vidt muligt undgår sygdom og infektioner. Når kvinder har menstruation, kan jerntilskud være altafgørende, da kvinder kan lide af jernmangel under denne periode. Så hvis du føler dig træt eller uoplagt under din menstruation, kan du med god grund tage jerntilskud.