Sweater Weather

Det er blevet efterår, og det betyder, at man endelig kan begynde at shoppe efter den striktrøje, der skal følge én hele vejen fra september og ind i vinteren, lige til det bliver forår igen. Men med det i mente, kan det være svært at vælge imellem de mange modeller, man bliver præsenteret for, når man ser alle de nye efterårsstyles. Imens, begynder veninderne at strikke deres egne sweatere, og man begynder at overveje, hvad der ville være hurtigst. Lige indtil, man kommer i tanke om, at man er født med to tommeltotter, og så er man tilbage ved nul igen. Men frygt ikke! For her kommer nemlig en lille guide til at finde lige præcis den sweater, du leder efter.

Ingen udløbsdato

En sweater er en investering, der er ment til at holde i mere end en sæson. Du er på udkig efter en ny basic til dit klædeskab. Et stykke tøj, du kan tage på, uden at tænke over, hvilke andre former og farver du har på. Derfor, ville det være bedst at købe en striktrøje i en simpel nuance. Se for eksempel Sibin Linnebjerg, der har et stort udvalg af sweatere i sarte nuancer, som ikke skriger om kap med dine andre items. Desuden, skal du være opmærksom på materiale. Vælg en uldblanding, som holder og varmer.

Sweateren skal passe til dig

Næst efter dette kommer form. Dette er altafgørende for, hvor flatterende den kommer til at være på din krop. Når du undersøger en sweater, kan du kigge på dens mål og sammenligne med dine egne, så du ved, om den vil sidde stramt eller løst alt efter, hvilken størrelse du vælger. Kan man gode lide oversize, skal man et par størrelser op fra ens normale størrelse, og omvendt kan det være, man skal en størrelse ned, hvis man ønsker et stramt fit, da trøjer ofte er store i størrelsen.