Komfort og stil: en guide til beklædning i sommervarmen

Sommer er for mange kvinder den perfekte mulighed for at vise kroppen og garderobens flotte styles frem. Med sol og varme er mulighederne for beklædning mange, men måske er du lidt i tvivl om, hvorvidt den seneste sommermode overhovedet passer til dig og din krop? Det kan være, at de moderne styles ikke fremhæver netop de kropsdele, du gerne vil fremhæve, og måske skjuler de ikke den topmave, du gerne vil gemme lidt væk?

Du kan få tøj med et perfekt fit hos Venderby’s – kvalitet og stil i ét, hvor du kan finde moderigtig beklædning, der passer til netop dig. Herunder får du også et par gode råd til, hvordan du klæder dig stilrent på, alt afhængigt af hvilken krop du har. Sandheden er jo, at det ikke er os alle sammen, der ligner den slanke model i bikini på forsiden af damebladet, så hvordan klæder du dig egentlig stilrent og sommerligt på, når du har en anden kropsbygning?

Hvis du har korte ben

Med korte ben handler det om at få lidt højde på og om at fremhæve dine ben. Det kan du bl.a. gøre ved at have eksempelvis en kjole på, der rent faktisk viser dine ben – gerne så meget som muligt – og så er høje hæle selvfølgelig en god idé.

Hvis du har tykke lår

En stilren beklædning for dig med tykke lår kan bl.a. være en lang kjole, der skjuler lårene, mens du også kan overveje løse bukser. Tænk også over farverne, da lyse farver rent optisk vil forstørre dine lår.

Hvis du har en stor barm

Der kan være både fordele og ulemper forbundet med at have en stor barm, men hvis du gerne vil forsøge at flytte fokus hen på andre kropsdele, kan du bl.a. overveje:

  • Trøjer med smal v-udskæring

  • Smykker til at flytte fokus

  • Mørke overdele