Skal du planlægge en polterabend for din veninde?

Skal din veninde giftes, og er du personen, der skal stå for planlægningen af hendes polterabend? Så er der flere ting, du skal have styr på. Ikke nok med at du skal finde på en masse sjove idéer, så skal du også stå for den praktiske del. Læs med videre her og find gode råd til planlægning af en polterabend.

Gode råd til planlægningen af en polterabend

At planlægge en polterabend behøver ikke at være hverken besværligt eller uoverskueligt. Du skal blot huske at få styr på følgende:

  • Transport – Det er vigtigt, at du finder ud af, hvordan I kommer rundt, hvis I skal fra et sted til et andet. Skal der lejes en bus, bestilles taxaer eller noget helt andet?
  • Mad og drikke – En anden ting, som du skal få styr på, er maden og drikkevarerne. Hvor skal I spise, og skal der være snacks og drikke tilgængelige i løbet af dagen? Det kan eksempelvis være, at det er værd at have champagne ved hånden. Køb her.
  • Aktiviteter – Når det kommer til en polterabend, skal den naturligvis bestå af en eller flere sjove aktiviteter. Det er helt klart den bedste del af enhver polterabend. Det kan være, at I alle sammen skal køre gokart, til lerdueskydning, ud på vandet i en båd eller noget helt andet. Det kommer helt an på, hvad du mener vil være sjovt for din veninde.

Hvad er budgettet?

Sidst men ikke mindst er det vigtigt at vide fra starten af, hvad budgettet er, og hvem der skal betale for hvad.