Er du blevet inviteret til en konfirmation? Find gaveidéer her

Er du blevet inviteret til en konfirmation, skal du bruge en konfirmationsgave. I dag har de fleste unge mennesker allerede en masse ting og sager, så det kan være svært at finde den perfekte gave til konfirmanden. Derfor finder du her flere gode gaveidéer til konfirmanden.

5 gode gaver til konfirmanden

Herunder finder du fem gode gaver, du kan bruge som konfirmationsgaver:

  • Penge – En pengegave er helt bestemt populær, når der skal gives en konfirmationsgave. Alle konfirmander vil uden tvivl blive glad for denne gave, da pengene enten kan gemmes på en opsparing eller bruges på en ting, som han eller hun længe har ønsket sig.
  • Gavekort – Ved du, at konfirmanden ønsker sig en dyr gave, eller at han eller hun er vild med en bestemt webshop? I så fald kan du vælge at give et gavekort.
  • Oplevelse – Hvis der er tale om en konfirmand, der allerede har stort set alt, så kan du prøve at kigge nærmere på en sjov og spændende oplevelse. Det kan være en tur i luftballon, en helikoptertur eller en helt anden oplevelse. Det kommer an på dit budget.
  • Smykker eller ur – Skal du finde på en gave til en pige, er smykker et oplagt valg. Du kan vælge mellem alt lige fra en halskæde til et armbånd, en ring, ear cuffs m.m. Er konfirmanden en dreng, så kan du lede efter et smart ur.

Computer – En computer er uundværlig for de fleste unge mennesker. Trænger konfirmanden i den grad til en ny computer, kan dette være en rigtig god konfirmationsgave.